ОСТАННІ НОВИНИ

Частину гранітних півкуль на проспекті Свободи замінять на стовпці

|

За інформацією Галицької районної адміністрації, на проспекті Свободи демонтують ті гранітні півкулі, що розміщені впоперек тротуару на пішохідних переходах. Їх замінять стовпцями, висотою 1,3 м. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради. 

Як розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, у ливарного заводу замовлено 100 стовпців. Півкулі будуть замінені, як тільки стовпці виготовлять та доставлять до Львова.

За словами Андрія Зозулі, демонтовані півкулі використовуватимуть за потреби в інших місцях. «Так само, як будуть використовуватися демонтовані з пішохідної зони бетонні вази для клумб. Деякі з них, як, до прикладу, на пл.Ринок, на вул.Галицькій, після введення регламентованого заїзду у пішохідну зону стали не потрібними», – сказав він.

Також у Львові продовжують встановлювати металеві та чавунні стовпці для унеможливлення паркування автомобілів на тротуарах.  Зокрема, встановлено вже біля театру ім.Заньковецької, на вул.Лепкого, на вул.Винниченка, закінчують встановлювати на вул.Університетській.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *