ОСТАННІ НОВИНИ

Силовики АТО знищили один танк бойовиків, інший захопили - Тимчук

|

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», бойовики на восьми танках штурмували блокпост в Краматорську, силовики знищили один танк, інший – захопили. Бойовиками підбито чотири наших БТР і одон міномет. Загинули чотири військовослужбовці, п’ятеро – поранені. Про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Вночі терористи здійснили масований штурм блокпоста №1 поблизу Краматорська. У штурмі брали участь вісім російських танків. Одночасно вівся мінометний обстріл блок-посту. В результаті відповідних дій силовиків один танк терористів знищено, один танк захоплений», – підкреслив експерт.

За його словами, загинули чотири військовослужбовці, п’ятеро – поранені. Бойовиками підбито чотири наших БТР і один міномет.

Про втрати серед терористів немає даних.

Крім того, терористи обстріляли позиції сил АТО на горі Карачун поблизу Слов`янська.

Снайперським вогнем був поранений один військовослужбовець.

«З 5.10 до 5.50 ранку в Артемівську терористи штурмували військову частину. У штурмі брав участь один російський танк. Обстріл вівся з танкового знаряддя, стрілецької зброї та підствольних гранатометів», – написав Д.Тимчук.

Штурм був відбитий. Втрат серед силовиків немає.

Фото: Leon Ken#Facebook  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *