ОСТАННІ НОВИНИ

Героїв Майдану мучить «афганський синдром»

|

Герої Майдану, які повалили диктатуру Януковича, отримали поранення і бачили, як їхні побратими полягли на полі бою від снайперівських куль, відчувають «афганський синдром». 
Про це сьогодні під час зустрічі постраждалих майданівців розповів активіст Української спілки активістів Майдану “Нескорені” Олександр Лабецький, повідомляє кореспондент Погляду.

«Сьогодні хлопці визначаються, що робити у тому житті, тому що проблем з кожним місяцем виникає у хлопців все більше. Як це заголосно не звучало б, але у хлопців «афганський синдром».

Йдеться про кілька сотень людей, невдовзі до них доєднаються бійці АТО. Вони також це відчують, що час проходить, змін немає, соціального забезпечення також. А ще з’являється відчуття, що ми даремно воювали», – розповідає Олександр Лабецький.

Тому, вважає активіст спілки «Нескорені», Герої Майдану як першопрохідці повинні помагати хлопцям, які беруть участь в АТО.

За його словами, на сході воюють приблизно 5-7 тисяч військових з Західної України. 

Як повідомляв «Погляд», сьогодні у Львові, в офісі новоствореної організації “Допомога Армії України», відбулася зустріч постраждалих Героїв Майдану. В одному приміщенні зібралися майданівці зі Львівщини, Києва, Хмельницька, Івано-Франківська та Рівного. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *