ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині дітей вчитимуть патріотизму у спеціальному таборі

|

З 28 червня до 12 липня в с. Двірці Сокальського району Львівської області відбудеться молодіжний спортивно-вишкільний табір «Патріот-2014». Такий табір організовується вперше і має на меті: всебічний розвиток молоді, формування національно-патріотичної свідомості та пропаганду здорового способу життя. Про це львівському порталу повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.   

В таборі поєднуватимуться елементи формування серед дітей та молоді національної свідомості, любові до свого краю, його історії, культурних та історичних цінностей, формування розуміння процесів державотворення.

Важливим елементом діяльності табору будуть заняття з пішохідного туризму, мандрівництва, табірництва, допризовної підготовки молоді з урахуванням кращих традицій спортових та пожежно-руханкових товариств Галичини першої третини XX століття.

Табір проводитиметься за сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львіської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл».

Фото: firtka.if.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *