ОСТАННІ НОВИНИ

«Ніч у Львові»: більше сотні неймовірних атракцій

|

Понад 100 нічних атракцій дозволить вибрати подію на будь-який смак і відкрити для себе абсолютно новий нічний Львів. У липні у Львові відбудеться вже традиційний фестиваль «Ніч у Львові». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Фестиваль «Ніч у Львові» став однією з найпопулярніших туристичних атракцій Львова. Його проводять двічі на рік – у липні та в листопаді. Під час фестивалю відвідувачам пропонують більше, ніж 100 театральних екскурсій та атракцій в музеях, галереях, церквах та театрах міста. Серед цьогорічних локацій – Львівська опера, Національна галерея мистецтв, Національний музей.

Липневий фестиваль вперше відкриє мешканцям і туристам сакральний Львів. Родзинками цьогорічної «Ночі у Львові» будуть екскурсії найстарішими церквами Львова, маршрут чудотворними іконами Львова, нічні екскурсії львівськими дахами та велоекскурсія, яка закінчиться на світанку на Лисій горі – екскурсанти зустрінуть сонце з львівським етно-гуртом «Перекотиполе».

Фестиваль «Ніч у Львові» розпочнеться у п’ятницю, 11 липня, о 19.00 год. грандіозним шоу від балету «Життя».

Зорієнтуватись у різноманітті заходів та не пропустити найцікавішого відвідувачам фестивалю допоможуть 70 волонтерів – у них можна буде отримати програму фестивалю та мапу міста.

«Ніч у Львові» – це чудовий спосіб побачити Львів у новому амплуа.

Дати: 11-13 липня; 14-16 листопада.

Більше інформації на сайті: http://lviv.travel

 Фото: www.meria.sumy.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *