ОСТАННІ НОВИНИ

Хлопчик-напівсирота з ДЦП просить допомоги на лікування

|

 У десятирічного Мар’янка – діагноз: ДЦП, спастична диплегія. Дитина з народження не ходила, зараз пересувається дуже важко. Раніше батько на заробітках тяжкою працею заробляв кошти на лікування синові у клініці Козявкіна (Трускавець). Проте тиждень назад прийшла трагічна звістка з Москви про його смерть після серцевого нападу. Мати із хворою дитиною залишились самі, тож просять небайдужих про допомогу. Про це Львівському порталу повідомляє прес-служба ЛМР.

Хлопчик ходить у школу і дуже гарно вчиться, але не може навіть нести рюкзак самотужки. Відтак, мати – Марія Яцків – постійно доглядає за дитиною і не має змоги ходити на роботу. Раніше батько займався фінансовими справами сім’ї, але зараз вони – сам на сам з бідою. У сім’ї Яцківих – велика скрута. Навіть на похорон батька гроші збирало усе село Солонське Дрогобицького району Львівської області.

Мар’ян переніс 2 операції: у Львові та в Луцьку. Більше операцій робити не можна. Єдине, що дає позитивні зрушення у стані хлопчика, – це надзвичайно дороге регулярне лікування в клініці в Трускавці. Грошей на це у мами немає. Відтак, вона просить у небайдужих допомоги.

Реквізити для допомоги:

Установа Ощадбанку:

ТВБВ№10013/0242 філії – Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк»

МФО 325796

Номер рахунку 26256500174514

Яцків Марія Володимирівна

Номер телефону матері: 067 390 85 64

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *