ОСТАННІ НОВИНИ

Дозвіл на літній майданчик на вул Тершаківців, 5 скасували

|

Паспорт на розміщення відкритого літнього майданчика на вул Тершаківців, 5 скасовано. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на департамент містобудування ЛМР.

Таке рішення прийнято, керуючись п.4 та п.5 «Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності», затвердженого ухвалою Львівської міської ради №2452 від 05.03.209 року (зі змінами і доповненнями), беручи до уваги лист Личаківської районної адміністрації, а також колективні скарги мешканців.

Відтак, дія паспорту №103 від 20 травня 2014 року, виданого на розміщення відкритого літнього майданчика на вул Тершаківців, 5, скасовується з 25 червня 2014 року. 
Як писав Львівський портал, днями у Львові розгорівся скандал довкола закладу харчування New York Street Pizza, що знаходиться на вулиці Тершаківців, 5. Власник запланував розширити свою діяльність і почав активно монтувати тимчасовий літній майданчик на клумбі, що красувалася навпроти його закладу. Однак появі літньої тераси не судилося – щойно змонтований настил з дощок знесли активісти «Автономного опору». 

Про те, чи мала право New York Street Pizza добудовувати літній майданчик та кому вигідне його знесення дивіться тут: Хто оголосив війну New York Street Pizza? 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *