ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі прізвища горе-бізнесменів, які продавали фальшиві бронежилети

|

Двом львів’янам, які продавали в зону АТО «самопальні» бронежилети під виглядом справжніх загрожує максимум штраф у 50 неоподаткованих мінімумів. Це випливає зі статті, за якою порушено справу – ч.1 ст.190 (дрібне шахрайство).

Натомість головний редактор газети «Ратуша» зазначив «Погляду», що вважає таке покарання неадекватним злочину і тому вирішив на шпальтах свого видання, яке виходить сьогодні, 26 червня, оприлюднити прізвища негідників, які дізнався зі своїх джерел.

«Оскільки газета «Ратуша» вважає, що за такі антилюдські й ганебні вчинки штраф у 50 неоподаткованих мінімумів — це НІЩО, то ми дозволимо собі оприлюднити прізвища цих дрібних шахраїв, жадоба наживи яких могла призвести до непоправного. Це — 38-річний Олександр Сіростан і 31-річний Борис Марко. Щиро зичимо, аби цих львів’ян-«бізнесменів» негайно мобілізували до війська, одягнули в бронежилети їхнього власного виробництва і кинули у вогняне пекло під Слов’янськ чи Краматорськ…», – написав Микола Савельєв.

Як писав Львівський портал, правоохоронці на гарячому затримали двох ділків, які намагалися реалізувати в одній із торгівельних мереж міста бронежилети, які не захищають від куль. Резонансу справі додає те, що майже 100 таких підробок уже вирушили в зону АТО «захищати» українських силовиків.

Фото: Фейсбук

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *