ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали чоловіка, який збував холодну зброю

|

Транспортні правоохоронці лінійного відділу на станції Львів попередили незаконний продаж холодної зброї. Про можливу оборудку правоохоронці дізналися під час відпрацювання інтернет-ресурсів. Про це Львівському порталу повідомила помічник начальника ЛВ на станції Львів по зв’язках з громадськістю Соломія Таратула. 

За інформацією начальника лінійного відділу на станції Львів Віталія Горського, один з користувачів інтернету розмістив оголошення про продаж штик-ножа до військової  зброї на сайті безкоштовних оголошень для приватних осіб. Співробітникам міліції вдалося встановити особу правопорушника та затримати його. 

Ним виявився 47-річний мешканець Львова, у якого під час затримання на станції Підзамче “Львівської залізниці” виявили холодну зброю. Чоловік пояснив, що штик-ніж придбав у невідомої особи з метою подальшого збуту за вигіднішою ціною. 

Щодо затриманого відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *