ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівську політехніку» знову очолить Юрій Бобало

|

У «Львівській політехніці» сьогодні, 25 червня, відбулися вибори претендента на ректора: переконливо переміг чинний ректор, професор Юрій Бобало. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба НУ «Львівська політехніка».  

Щоправда змагатися теперішньому ректору, як виявилося, було ні з ким. У бюлетені для таємного голосування було внесено лише одне прізвище — Юрія Бобала. Із 256 делегатів, які брали участь у голосування, «проти» кандидатури чинного ректора висловилися лише сім осіб. Відтак, претендент на посаду ректора «Львівської політехніки» набрав 91,8 % голосів.

З переконливою перемогою Ю.Бобала уже привітав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник. Щоправда Міністр освіти і науки України ще має укласти з ним контракт.

Слід зауважити, що перед перевиборами ректора у «Львівській політехніці» попрацювала фінансова інспекція. Перевірка відбувалася у зв’язку із заявою народного депутата України Олександра Бригінця щодо зловживань керівників університету на 50 мільйонів гривень. Однак, за даними прес-служби навчального закладу, жодних фінансових зловживань комісія не виявила. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *