ОСТАННІ НОВИНИ

Митник отримав три роки умовно за хабарництво

|

Правоохоронці викрили працівника податкової інспекції, який отримав неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США від одного з приватних підприємців за видачу йому свідоцтва платника податку. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

У серпні 2013 року працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області викрили начальника відділу обліку платників податків ДПІ одного з районів Львова, який вимагав та отримав у підприємця неправомірну вигоду за видачу йому свідоцтва платника податку.

Правоохоронці викрили державного службовця на «гарячому» під час одержання ним неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США. Працівники міліції вилучили у зловмисника гроші.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Сихівський районний суд визнав винним працівника податкової інспекції у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді до п’яти років позбавлення волі, з іспитовим строком на три роки та позбавлення права обіймати посади в органах доходів і зборів України cтроком на такий же термін.

 Фото: foto.delfi.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *