ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики тепер можуть влаштувати теракти по всій Україні – Тимчук

|

Обстріл блокпостів українських військових поблизу Слов’янська та на Луганщині означає, що ніякого перемир’я тамтешні угруповання не визнають, попри офіційні заяви. Таку думку висловив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, пише «Радіо Свобода» .

За його прогнозом, бойовики тепер можуть спробувати відвернути увагу і громадськості, і міжнародних інституцій від Донбасу, тому теракти можливі по всій території України, в тому числі – і в столиці. Це означатиме, що силовики будуть змушені розпорошувати сили, зауважує він.

 «Адміністративний кордон Донецької та Луганської областей може контролюватися на предмет пересування великих загонів терористів, техніки і зброї, – пояснює Тимчук. – Але, коли йдеться про диверсантів, тобто групи із двох-трьох чоловік, а то й одного, контролювати це фактично неможливо. З політичної точки зору, ми можемо очікувати вибухи будь-де», – сказав Д. Тимчук.

Нагадаємо, що в ніч на вівторок у Запорізькій області підірвали залізничний міст.  За словами саперів, які працювали на місці події, вибухівку не ховали під опори, а поклали на колії, там могло бути кілька десятків кілограмів тротилу. Також раніше повідомляли про вибухи на залізниці у Луганській області.
Фото: facebook   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *