ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік відсидить п’ять років за «розведення» людей на гроші

|

Особу, яка незаконно заволоділа коштами громадян, засуджено до п’яти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області завершено підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні щодо жителя Пустомитівського району Львівської області, який шляхом обману, упродовж 2007 – 2011 років заволодівав коштами громадян на загальну суму понад пів мільйона гривень. При цьому, зловмисник використовував завідомо підроблені документи, які, ніби то підтверджували оформлення права власності на земельні ділянки на території Пустомитівського району Львівської області.

Завдяки принциповій позиції працівників відділу процесуального керівництва прокуратури Львівської області, судом першої інстанції злочинця засуджено до п’ять років позбавлення волі з конфіскацією майна підсудного.

Апеляційним судом підтверджено доведеність винуватості злочинця по всіх інкримінованих злочинних діяннях, водночас до останнього застосовано амністію та термін відбуття основного покарання скорочено на половину.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *