ОСТАННІ НОВИНИ

Український народ може задіяти план «С» і поховати все збіговисько – Семенченко

|

Командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко припускає, що бойовиків ДНР намагатимуться визнати «воюючою стороною». Про це він написав на своїй сторінці у facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Припинення вогню для того, щоб дати час здати терористам зброю, плавно переростає в переговори з терористами. З обох сторін на «переговорах» творці й активні учасники старої України – корумпованої, неефективної держави, яка захищає інтереси маленької купки злодіїв і негідників. З подивом і гидливістю дивився вчора на ці переговори з прапором ДНР на задньому плані», – написав С.Семенченко.

Водночас він прогнозує, що ДНР намагатимуться підняти до статусу «воюючої сторони».

«І все це під завивання «почуйте Донбас». Режим припинення вогню, швидше за все, продовжать. Потрібно переходити до плану “В”, інакше все це збіговисько буде поховано планом “С”, автором якого буде український народ. Це моя думка, як громадянина України. А як військовослужбовець, я сподіваюся, що Верховний головнокомандувач віддасть наказ армії навести лад вимести з Донбасу всю цю нечисть.

Слава Україні!», – додав командир батальйону «Донбас».

 

Фото: hvylya.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *