ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра нагородять переможця конкурсу на кращий дизайн підлоги у ТЦ «Форум Львів»

|

Завтра, 25 червня, представники ТЦ «Форум Львів» та Львівської міської ради оголосять та передадуть переможцю конкурсу на кращий дизайн підлоги на головній площі торгового центру «Форум Львів», що найбільше асоціюється з містом, його індивідуальністю, історією, спадщиною та майбутнім, приз у розмірі 10 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Від моменту створення «Форум Львів» активно шукає шляхи своєї подальшої інтеграції в місцеве співтовариство, та як стати по-справжньому гідним доповненням до міста Львова. Задум «Форум Львів» – це не лише шопінг, але й створення нового місця зустрічей і природного доповнення центру Львова.

«У квітні «Форум Львів» запропонував усім талановитим місцевим митцям зробити особистий внесок в торговий центр і залишити унікальний постійний слід в новому центральному місці зустрічей Львова. Конкурс викликав великий інтерес серед місцевих архітекторів, в результаті чого було отримано велику кількість якісних заявок. І це ще раз доводить, що львів`яни є здібними, амбітними та активними», – кажуть організатори конкурсу.

Церемонія нагородження відбудеться 25 червня о 13:00 год. на будівельному майданчику ТЦ «Форум Львів», вул. Під Дубом, 7A.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *