ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді оштрафували продавців неліцензованих агрохімікатів

|

Червоноградські правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності 32-річну місцеву мешканку та 51-річну жительку Жовківського району, які продавали пестициди та агрохімікати без ліцензій. Про це Львівському порталу повідомив ВГЗ ГУ МВС у Львівській області.  

За даним фактом на правопорушниць складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП. Червоноградський міський суд засудив жінок за вчинення правопорушення  та призначив їм покарання у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень з конфіскацією усієї продукції.

На Львівщині правоохоронці проводять активну роботу щодо попередження та виявлення правопорушень у сфері обігу засобів захисту рослин. «Ці заходи проводять з метою декриміналізації ринку засобів захисту рослин і недопущення ввезення на територію України недоброякісної та контрафактної продукції, а також захисту економічних інтересів держави, проведення заходів щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу засобів захисту рослин», – зазначив начальник СДІМ Червоноградського міськвідділу ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Юрій Дмитрів. 

Фото: mikolasad.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *