ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики продовжують обстріл позицій українських військовослужбовців

|

Сили АТО дотримуються вимог мирного плану з врегулювання ситуації на сході України, натомість бойовики не припиняють обстрілів позицій українських військовослужбовців. Про це повідомив речник сил АТО Владислав Селезньов, у своєму Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Сили АТО дотримуються вимог мирного Плану з врегулювання ситуації на сході України, не ведуть активних дій, несуть службу на блок-постах, забезпечують охорону та оборону визначених ділянок державного кордону України.

Бойовики не припиняють обстрілів позицій українських військовослужбовців. Так, за минулу добу кілька разів було обстріляно блок пост на розі шляхів, що спрямовані на Красний Лиман та Слов’янськ. Бойовики вели вогонь з територій населених пунктів, що межують зі Слов’янськом, під час обстрілу використовували автоматичні гранатомети АГС-17, під ствольні гранатомети, двічі обстрілювали блок пост з мінометів. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Блок пост на шляху Северодонецьк – Старобельськ також минулої ночі було обстріляно бойовиками зі стрілецької зброї. Вогнем у відповідь напад відбито. Втрат серед українських військовослужбовців немає», – написав Владислав Селезньов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *