ОСТАННІ НОВИНИ

Ляшко каже, що батальйон «Айдар» хочуть розформувати

|

Міністр оборони наказав розформувати героїчний батальйон «Айдар», у якому служать добровольці з Майдану і патріоти з Донбасу. Про це народний депутат України Олег Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Думаю, така ж доля чекає інші добровольчі підрозділи, які зараз захищають територіальну цілісність України. Підозрюю, що це один із неафішованих пунктів «мирного плану» Порошенка по роззброєнню патріотів. Недаремно ж Путін заявив, що йому сподобався цей план», – написав О.Ляшко 

Також нардеп вже вкотре розкритикував і нові призначення нового глави держави.

«В контексті цього плану і призначення зручних для Москви переговорників: Ложкіна главою адміністрації, Клімкіна – міністром закордонних справ. А посередник між Москвою, терористами і Києвом, кум Путіна, Медведчук – це взагалі повний абзац. Офіційний Київ змусить себе неповажати, якщо погодиться на посередництво Медведчука. А розформування “Айдару” – дуже поганий сигнал для усіх українських патріотів, зате як бальзам на рану терористам, яких громили айдарівці», – пише О.Ляшко.

З приводу такого «мирного врегулювання», за словами Ляшка, дуже правильно сказав Патріарх Філарет: нам не потрібен мир, який несе рабство, нам потрібен мир, який несе свободу. «Сподіваюся, що саме такого миру прагне Порошенко», – додав Ляшко.

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *