ОСТАННІ НОВИНИ

Чого потребують бійці 3-ого батальйону територіальної оборони

|

У суботу, 21 червня, голова комісії Львівської обласної ради із сприяння Збройним силам України ЗСУ, депутат Львівської обласної ради Ярослав Мудрий, отримавши інформацію з Яворівського полігону про можливий утиск командуванням бійців 3-ого територіального батальйону, приїхав на місце дислокації військовослужбовців, аби особисто ознайомитися із ситуацією. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Під час зустрічі із депутатом керівництво Старицького гарнізону без перешкод надало можливість голові комісії поспілкуватись із солдатами та вивчити проблему. «Основним обуренням наших бійців стало неякісне взуття, яке не лише розлазиться на болоті, але й наносить травми солдату, знижуючи його боєздатність. Вартість такого взуття на Краківському ринку у Львові становить 120 грн, а його придбали по 240 грн. Не поборовши корупцію в армії посеред генералів, не поборемо і зовнішнього агресора», – зазначив Ярослав Мудрий, цитуючи слова одного із мобілізованих військових.

 

«Детально ознайомившись із ситуацією на місці та вкотре з’ясувавши, що безвідповідальність за амуніцію батальйону лежить на київських генералах і аж ніяк не на керівництві полігону чи командирі батальйону, я отримав завдання від бійців терміново сприяти забезпеченню третього територіального батальйону речами, перелік яких я також отримав», – зауважив Ярослав Мудрий.


Отже, в переліку тих речей, на які чекають бійці 3-ого батальйону територіальної оборони Львівської області, є:

– штурмові рюкзаки – 430 одиниць (зараз використовуються рюкзаки зразка 1917 року);

– військові черевики (берці) – 430 пар (до 47 розміру);

– бронежилети (з розвантажувальними системами) – 400 одиниць;   

– каски – 430 одиниць;

– камуфляжі – 430 одиниць (військова польова форма).

– автомобіль УАЗ (для бронювання) – три одиниці.      

 «Хто має можливість надати допомогу бійцям 3-ого батальйону територіальної оборони Львівської області, закликаю зголошуватися», – зазначив Ярослав Мудрий.

Номер телефону депутата та голови комісії – 067-589-61-86 або електронна адреса – [email protected].
Сторінка у «Фейсбуці» – www.facebook.com/deputat.mudryy

Фото: прес-служба ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *