ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував тиждень сталої енергетики. Жителів міста вчать економити енергоресурси

|

У Львові стартував Європейський тиждень сталої енергетики. Упродовж 23-27 червня у різних куточках міста відбуватимуться заходи, які демонструватимуть досягнення в енергетичному розвитку міста. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На захід завітали голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінські, виконавчий директор європейської асоціації муніципалітетів «Energy Cities» Жерар Маньєн, керівник проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні» Вільям Такер та інші.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що незалежна Україна – це, перш за все, енергетично незалежна Україна.

«Незалежною Україна буде тоді, коли ми в першу чергу будемо енергетично незалежними. Коли ми будемо до енергії підходити дуже серйозно. Сьогоднішній тиждень сталої енергетики зорієнтований на всіх львів’ян, які б побачили, де ми можемо щось доброго  зробити. Починати треба з себе – ходити пішки, їздити ровером, користуватися електротранспортом. Ми не можемо людину навчити за один день, щоб вона себе змінила, але коли діти будуть приходити додому і звертати увагу батьків на нераціональне використання енергоресурсів, то тоді буде все добре. Починати кожен має з себе.  Незалежність залежить від кожного з нас. Енергетична – в першу чергу», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: прес-служба ЛМР 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *