ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили аферу із земельною ділянкою

|

Прокуратурою Львова викрито аферу щодо захоплення землі, вартістю 300 тис грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

Зокрема, замах на заволодіння земельною ділянкою на вул. Стрілецькій вчинено, у тому числі, шляхом використання підробленого рішення Путомитівського районного суду.

Так, на підставі цього фальшивого документа фізичною особою набуто право власності на  самочинно та незаконно зведений на згаданій території будинок, а у подальшому  укладено договір його дарування.

Своєю чергою, новий власник самобуду звернувся до Львівської міської ради з метою  отримання безоплатно у власність земельної ділянки на вул. Стрілецькій, орієнтовна вартість якої – 300 тис. грн.

Однак спробу захопити цю землю було викрито у ході перевірки прокуратурою міста Львова.

Відтак, прокурором подано до суду позов з вимогою визнати недійсним згаданий договір дарування, скасувати право власності на нерухомість та звільнити зазначену ділянку шляхом демонтажу незаконно зведеної будівлі.

На цей час розгляд справи триває у Личаківському районному суді Львова.

Водночас, прокуратурою відкрито кримінальне провадження за фактом підробки документів та замаху на незаконне заволодіння землею, яка перебуває у власності міської громади. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *