ОСТАННІ НОВИНИ

Російським банкам у Львові зробили «останнє китайське попередження»

|

Сьогодні активісти спільноти «Економічний бойкот російським товарам» вкотре ходили пікетувати банківські установи, які належать Росії. За словами активістів, це остання мирна акція протесту, наступні такими не будуть. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Близько 30 учасників спільноти «Економічний бойкот російським товарам» з шинами та плакатами сьогодні вирішили бойкотували роботу відділення «Сбербанку Росії» на площі Галицькій. Біля банку активістів зустрів самотній дідусь і вивіска на дверях «технічна перерва».

 

Активісти мали з собою також яйця і помідори, але сьогодні так звані «боєприпаси» в дії не застосовували, адже акція попереджувальна.  

 

«Ті методи, які показали інші міста, де б’ють шиби і палять будівлі це негарно. Наша сьогоднішня акція попереджувальна, для того, щоб люди забирали свої заощадження з банків, які фінансують тероризм. Ми даємо людям шанс забрати гроші, бо далі ми плануємо заблокувати російські банки і банки сім’ї Януковича так, щоб вони не змогли проводити свою діяльність на території України», – сказав один із організаторів акції Андріян Кліщ.

 

В результаті активісти обклеїли вікна банку наліпками та плакатами і розійшлися. Натомість менше пощастило відділенню «Сбербанку» на проспекті Чорновола (поруч з рестораном-пивоварнею «Кумпель»), там невідомі облили банк червоною фарбою і розбили шибку.  

 

Фото: Святослав Драдбчук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *