ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенка просять призначити Кубіва головою Львівської ОДА

|

Форум громадських організацій Львівщини підтримав кандидатуру Степана Кубіва на посаду голови Львівської ОДА. Про це йдеться у заявіФоруму, яка є в розпорядженні Львівського порталу.

Подаємо текст заяви повністю:

«Львів’яни втомилися від кадрової чехарди при призначенні голів обласних адміністрації. Кожних декілька місяців керівники області змінюються. Це призводить до стагнації і занепаду регіону.

Ситуація не змінилась і після Революції Гідності. Люди розчаровані і зневірені. Тому просимо Президента України Петра Порошенка поставитись з повною відповідальністю до призначення нового голови ОДА. Області потрібний керівник високопрофесійний, справді патріотичний, людина, яка знає місцеві особливості і користується підтримкою громади Львівщини.

Як повідомляють засоби масової інформації, розглядається призначення на цю посаду колишнього голови Національного Банку України Степана Кубіва.

Вважаємо, що ця кандидатура відповідає зазначеним вимогам. Кубів досвідчений економіст і фінансист, відомий громадський і політичний діяч, добре обізнаний з ситуацією в області, менеджер, який вміє знаходити вихід із кризових ситуацій і зуміє сконсолідувати всі середовища. Тому віримо, що він швидко зможе навести лад в області і спільно з громадою виведе Львівщину з кризового стану», – зазначено у заяві Форуму громадських організацій Львівщини .      

Нагадаємо, 19 червня Верховна рада після відповідного подання президента звільнила з посади в.о. глави Нацбанку Степана Кубіва. Натомість новою очільницею НБУ призначено Валерію Гонтарєву.

Як повідомляв Львівський портал, напередодні, 18 червня, Степан Кубів написав заяву про відставку з посади глави Національного банку України.

Після голосування, президент подякував за роботу екс-очільнику НБУ Степану Кубіву і анонсував, що він займе місце в “надзвичайно важливому політичному процесі”.

Існує висока ймовірність, що С.Кубів буде призначений головою Львівської обласної держадміністрації.                                                                                      

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *