ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині двічі підривали колії: 14 вантажних вагонів зійшли з рейок

|

Сьогодні, 22 червня, о 15 год. 35 хв. на ділянці Іловайськ – Кутейникове невстановленими особами скоєно підрив непарної колії, внаслідок чого зійшло з рейок 14 вагонів вантажного поїзда. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

«Сьогодні, 22 червня, о 15 год. 35 хв. на ділянці Іловайськ – Кутейникове невстановленими особами скоєно підрив непарної колії. На момент вибуху на перегоні знаходився вантажний поїзд №2921 із вантажем (огарки колчеданні). Унаслідок вибуху зійшло з рейок 14 вагонів», – сказано в повідомленні.

За оперативною інформацією, локомотивна бригада не постраждала. Втрати вантажу немає. Обставини інциденту з’ясовуються, сповіщено всі причетні служби.

Наразі здійснюються відновлювальні роботи за допомогою залізничної спецтехніки. Рух поїздів на даній дільниці буде відновлено у максимально можливі терміни, пообіцяли у прес-службі.

Крім цього, сьогодні о 15 год. 55 хв. на перегоні Іловайськ – Моспіне Донецької залізниці зафіксовано ще один випадок підриву колії невстановленими особами. За оперативною інформацією, у момент вибуху на колії перебував тепловоз. Рухомий склад не пошкоджений, локомотивна бригада не постраждала. Внаслідок вибуху пошкоджено три залізобетонні шпали, зламані рейки. На даний момент на ділянці здійснюються відновлювальні роботи. Обставини інциденту з’ясовуються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *