ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині зафіксовані танки, БТРи та вантажівки із бойовиками

|

На Донеччині в районі села Дмитрівка зафіксовано п’ять танків, сім БТРів і вантажівки із близько 140 бойовиками. Разом з тим, протягом останньої доби фактів нових перекидань військової техніки через українсько-російський кордон не зафіксовано. 

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник Інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Володимир Чеповий сьогодні на брифінгу в Києві.

“В районі села Дмитрівка Донецької області помічено п’ять танків, сім БТРів, КАМАЗи та УРАЛи із 140 особами, частина з яких є громадяни Російської Федерації. За наявною первинною інформацією, частина – це техніка, яка знаходилася на території АР Крим. Зараз перевіряється, в яких підрозділах вона знаходилася”, – сказав Чеповий.

Разом з тим, за його даними, протягом останньої доби фактів нових перекидань військової техніки через українсько-російський кордон не зафіксовано.

“За останню добу жодна техніка ні в один бік кордону, ні в інший не пройшла”, – сказав він.

Чеповий ще раз наголосив, що “всі пункти перетину кордону, де може проїхати техніка, вони чітко, міцно закриті, а вся інша територія кордону взята під вогневий контроль. Це означає, що вся лінія кордону прострілюється”.

Фото: Facebook Leon Ken 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *