ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові гулятимуть «Золоті весілля»

|

У Львівському міському терцентрі вшановуватимуть традицію подружнього життя. Відтак, наступної середи, 25 червня, подружні пари, які є підопічні територіального центру, разом відзначатимуть своє «золоте весілля». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Захід пройде в караоке-клубі «Hiresh», де відбудеться урочистості для «Золотих пар» та присутніх, які разом розділять радість визначної події у житті стареньких.

«Відзначити 50-річчя подружнього життя погодилося близько десятка подружніх пар. У наш час мало хто переживає такий довгий термін спільного життя. Тому можна сміливо говорити, що чоловік і жінка, що перейшли грань п`ятдесятилітнього стажу подружнього життя, після «золотого весілля» починають новий період свого спільного життя – це справді половинки одного цілого і прекрасного почуття», – розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

На заході хороший настрій створюватимуть гурт «Соняхи» та шоу-театр «Шатриця».

«Приємно спостерігати, коли люди створюють власну сім’ю, а також коли після такого тривалого часу залишаються люблячим подружжям. Це велика подія у житті кожного, тому в нас виникла ідея подарувати нашим підопічним миті радості, як винагороду за приклад для наслідування молодшим поколінням», – зазначила керівник відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру Юлія Рудакевич.

Нагадаємо, що в січні 2014 року двоє підопічних Львівського міського територіального центру, які відвідували центри дозвілля для літніх, де й познайомились, воз`єднались узами Таїнства шлюбу, й створили власну сім’ю.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової  реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

 

 Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *