ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірчанину «впаяли» 220 годин робочих робіт за крадіжку на залізниці

|

41-річного житель міста Самбора Львівської області притягнуто до кримінальної відповідальності за крадіжку на залізниці. Суд призначив покарання у вигляді громадських робіт на строк 220 годин. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На території навантажувально-вивантажувального парку «Блонь» станції Самбір ДТГО Львівська залізниця співробітники транспортної міліції затримали місцевого жителя, який скориставшись відсутністю інших осіб, вийняв зі шпал шість залізничних підкладок типу Д-65, 25 колійних костилів та три протиугони. Своїми діями чоловік спричинив матеріальну шкоду на загальну суму 445,13 грн.

Раніше чоловік уже був суджений. Свою вину повністю визнав. Причину свого вчинку чоловік пояснив тим, що не маючи коштів для придбання харчів, вирішив зібрати металобрухт. Тому зайшов на територію станції Самбір, де із колії демонтував деталі, які ніс до пункту прийому металобрухту, але був затриманий працівниками міліції.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України «Крадіжка »та призначив йому покарання у виді громадських робіт на строк 220 годин.

Фото:  PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *