ОСТАННІ НОВИНИ

Автосотня відправила на Схід другу колону гуманітарної допомоги

|

У ніч проти п’ятниці, з 19 на 20 червня, у зону дії Антитерористичної операції вирушила автоколона львівських активістів. Засоби захисту, оптичні прилади, медикаменти та інші речі передали ГФ «Рабів до раю не пускають» приватні благодійники та представники середнього й великого бізнесу. Про це Львівському порталу повідомили у громадській організації.

Перша колона Автосотні минулого тижня повернулась з Харківської та Донецької областей, передавши гуманітарну допомогу львівським військовим. Активісти привезли на «передову» півсотні бронежилетів, прилади нічного бачення, біноклі, розгрузки, медикаменти, продукти, засоби особистої гігієни та інші речі. «На місці ми побачили незадовільне забезпечення наших силовиків практично всім. Розірвані берци, критична нестача медикаментів, відсутність приладів нічного бачення, біноклів примусила нас сформувати другу автоколону на Схід», – зазначив керівник ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.

Втім, цього разу у Луганську та Харківську області не повезли бронежилети. Через резонансну справу з підробленими засобами захисту, активісти збирали інші необхідні речі. Військовим в зоні дії АТО передадуть сім касок, шість наборів наколінників та налокітників, один тепловізор, шість приладів нічного бачення, по одному біноклю та моноклю, 10 ліхтариків, два рюкзаки та 20 пар берців різних розмірів. Також активісти везуть медикаменти (60 шприців, 40 бинтів, 35 стерильних пов’язок, 30 пластирів, 15 джгутів, 28 пачок вати, 10 гемостатиків, 15 медичних рукавиць, десятки упаковок таблеток, а також чотири хлоргексидини та перекис водню). Окрім того, нашим воякам благодійники передали більше сотні зубних паст, 45 пляшок рідкого мила, 25 штук господарського мила, сотню шкарпеток, нижню білизну, вологі серветки, каремати, спальники, консервацію, воду, каву та сигарети.

Зважаючи на те, що Антитерористична операція ще триває, Автосотня продовжує збирати для українських силовиків засоби захисту, оптичні прилади, медикаменти, речі особистої гігієни та інше. Всім охочим допомогти варто приносити речі в пункт збору, розташований на вул. Коперніка, 46 (1 поверх). Дата виїзду автоколони наразі узгоджується.

Гаряча лінія: (050)815-96-00, (068)750-13-85, (063)939-76-10. 

Фото:  ГФ «Рабів до раю не пускають» 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *