ОСТАННІ НОВИНИ

У Східниці гонки влаштують позашляховики та квадроцикли

|

У рамках фестивалю «Східницьке літо» організовується змагання автомобілів – позашляховиків та квадроциклів «Східниця TROPHY 2013» (Трофі), яке відбудеться  у  Східниці та прилеглих територіях Львівська області 28 та 29 червня. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Східницької селищної ради.

У перший день змагань, 28 червня, о 10 годині з центу Східниці стартуватимуть екіпажі. Учасники за двадцять чотири години повинні підкорити тридцять чотири точки. Траса змагання пролягає через старі лісові дороги та має протяжність від 30 до40 км. Кожен клаптик дистанції – справжнє випробування, адже можна застряти у болоті чи між камінням. А тим екіпажам, які втратили шанси власноруч вибратися із халепи, на допомогу прийдуть спеціальні транспортні засоби.

У змаганнях з Трофі рейду переможе той екіпаж, який знайде якнайбільше точок в лісі, які видав організатор. Екіпажі мають знайти в лісі розташовані промарковані точки через GPS-навігатор, сфотографуватися разом з машиною біля заданої точки та не ушкодженими повернутися назад.

Натомість 29 червня, жителі, гості та відпочиваючі курорту Східниця з 11 по 18  години, на території піскового кар’єру на горі Кам’яниста будуть мати можливість поспостерігати на так званих «відкритих точках» з спеціальною огорожею повернення учасників змагання та побачити найвидовищні змаганням з елементами тріалу – змагання на кільцевій трасі зі складними перешкодами.

Близько тридцяти екіпажів з різних куточків України візьмуть участь у вже третіх  перегонах Східниця Трофі. Планується також приїзд екіпажів із Словенії, Польщі та Білорусії.

Організатором автомобільного свята є громадське об’єднання Автомотоклубу міста Борислав та за підтримки голови Східницької селищної ради Івана Піляка.

Фото: www.desna.org 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *