ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським ЖЕКам бракує двірників та сажотрусів

|

На сьогодні у львівських ЖЕКах є понад 160 вільних вакансій. Найбільше комунальні підприємства потребують на роботу двірників, покрівельників, слюсарів-сантехніків та сажотрусів – повідомила Львівському порталу прес-служба Львівської міської ради.

Начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун розповіла, що львів’яни неохоче йдуть працювати в ЖЕК, оскільки роботу в ньому вважають «непрестижною». «Сьогодні існують різноманітні уявлення про людей, котрі працюють в ЛКП. Насамперед, хочу наголосити, що це люди, які починають свою роботу о сьомій ранку та іноді закінчують її о дев’ятій годині вечора. Ці люди є нашими сусідами. Вони, як і ми, є мешканцями міста Львова. На жаль, нема такого великого напливу людей у комунальні підприємства, оскільки люди не вважають цю роботу престижною», – розповіла Галина Бордун.

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, загалом вільними є такі вакансії: директор ЛКП – 1, головний інженер – 1, майстер з експлуатації житлового фонду – 1, енергоменеджер – 2, водій – 1, слюсар-сантехнік – 15, покрівельник – 24, столяр – 2, маляр – 4, електрик – 6, слюсар-електрик – 1, електрогазозварювальник – 8, штукатур – 1, сажотрус – 12, паспортист – 1, двірник – 83. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *