ОСТАННІ НОВИНИ

Львів стане членом асоціації конгресів та конференцій ІССА

|

Львівське комунальне підприємство «Агенція з підготовки подій» стане членом Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ІССА, де буде представляти інтереси сфери ділової гостинності міста на міжнародному рівні. Рішення про вступ в ІССА сьогодні, 19 червня, прийняла Львівська міська рада, передає кореспондент Львівського порталу.

 «ICCA – це одна з найвизначніших організацій у галузі організації та проведення міжнародних зустрічей. Будучи членом ІССА, Львів вийде на міжнародний ринок ділових зустрічей, а також зможе почерпнути нові знання для розвитку Львова у сфері ділової гостинності. Вступ у цю престижну міжнародну організацію стане знаком якості для міста та ЛКП «Агенції з підготовки подій» і буде давати потужний сигнал для іноземних та вітчизняних організаторів заходів про можливості проведення нових бізнес-подій у Львові», – зазначила Ліна Остапчук, директор ЛКП «Агенція з підготовки подій».

Міжнародна асоціація конгресів та конференцій ІССА є безприбутковою організацією торгівлі, основною метою якої є підтримка глобального спілкування в різних галузях, дозволяючи його членам створювати і підтримувати рівну конкуренцію. ICCA включає більше 900 членів в 86 різних країнах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *