ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада починає ремонтувати комунальні театри

|

Львівська міська рада сьогодні, 19 червня, затвердила Програму підвищення безпеки театральних постановок у театрах міста Львова. Документ передбачає фінансування низки необхідних ремонтних робіт у п’яти комунальних театрах – повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Початково Програма була спрямована лише на Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької, зважаючи на незадовільний стан планшету сцени і на небезпеку травмування акторів. Утім учора на засіданні профільної депутатської комісії програму розширили одразу на декілька комунальних театрів, які мають аналогічні проблеми і також потребують додаткового фінансування.

Відтак, додаток до Програми доповнено виготовленням проектно-кошторисної документації для Львівського драматичного театру імені Лесі Українки (200 тис грн), ремонтно-реставраційними роботами Львівського академічного духовного театру «Воскресіння» (600 тис грн), проведенням робіт з електропостачання (757 тис грн), капітальним ремонтом малої сцени Першого українського театру для дітей та юнацтва (300 тис), облаштуванням дахової котельні та реконструкції системи опалення Львівського академічного театру імені Леся Курбаса (1, 26 млн грн) і реконструкцією аварійного виходу Львівського театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» (600 тис грн).

Як повідомляв раніше Львівський портал, сьогодні депутати ЛМР погодили договір інвестування ремонтних та будівельно-монтажних робіт у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *