ОСТАННІ НОВИНИ

Обшарпаний будинок театру Курбаса дочекався ремонту

|

Львівська міська рада сьогодні затвердила договір інвестування ремонтних та будівельно-монтажних робіт у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Договір також передбачає впорядкування фасадів кількох будинків на вулиці Л Курбаса і Акад. Гнатюка.

Як повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, загальна вартість «критично необхідних ремонтних робіт» на сьогодні становить 1 млн 816 тис 589 грн. Найбільш затратним є облаштування котельні та проведення капітального ремонту даху.

 

«Інвестиційний договір пропонується затвердити з компанією «Інтергал-буд», яка готова швидко і якісно виконати ці роботи», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Договір, зокрема, передбачає впорядкування тильної сторони фасаду будинку на вул. Академіка В. Гнатюка, 12; впорядкування тильної сторони будинку на вул. Леся Курбаса, 5; впорядкування тильної сторони фасаду будинку на вул. Леся Курбаса, 7; ремонтні роботи у театрі на вул. Леся Курбаса, 3; влаштування дахової котельні у театрі на вул. Леся Курбаса, 3.

Як повідомляв раніше Львівський портал, історичні будинки у центрі Львова страждають від дерев, які ростуть на дахах і фасадах. Потерпає від цього явища і будинок, де розміщений Театр ім.Леся Курбаса.   

Фото Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *