ОСТАННІ НОВИНИ

Держархів Львівської області збирає свідчення про події на Майдані

|

Працівники Державного архіву Львівської області створюють фонд «Євромайдан. Революція гідності». Архівісти просять усіх часників подій на Майдані, свідків, очевидців, а також родичів героїв Небесної сотні надсилати спогади та світлини на адресу Держархіву Львівщини, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми, архівісти, просимо всіх учасників, очевидців і свідків цих подій, а також рідних героїв Небесної сотні приносити особисто чи надсилати на пошту спогади, свідчення, документи, світлини або їх копії на адресу Державного архіву Львівської області», – йдеться у зверненні. Людей просять надсилати свідчення до 1 червня 2015 року за адресою м.Львів, вул. Підвальна, 13. Тел – 097 187 21 63, (032)235 53 50. [email protected].

У архіві зазначають, що зібрана інформація буде доступна усім. «Ця інформація має велике значення для дослідження Новітньої історії України, для належної оцінки діяльності політичних середовищ, діячів та оцінки структури українського суспільства в період російської агресії щодо України», – вважають архівісти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *