ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники з грубими порушеннями оформляли вантажі

|

У Львівській митниці Міндоходів виявлено порушення законодавства при митному оформлені вантажів. Про це повідомив начальник управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області Ігор Івченко. Зокрема, за його словами за результатами проведеної прокуратурою перевірки у Львівській митниці Міндоходів виявлено грубі порушення під час митного оформлення вантажів із застосуванням фінансових гарантій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

Так, працівники митниці упродовж 2012-2014 років здійснювали митне оформлення товарів із прийняттям фінансових гарантій від суб’єктів господарювання, у яких на це не було жодних повноважень. Таким чином, це ставило під загрозу надходження до державного бюджету України значних сум митних платежів.

З огляду на це, прокуратурою Львівської області керівнику Львівської митниці внесено подання, у якому поставлено вимогу усунути виявлені порушення та притягнути до відповідальності винних посадових осіб митниці.

Додамо, що вже у цьому році Львівською митницею розглянуто та задоволено 10 подань органів прокуратури.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *