ОСТАННІ НОВИНИ

Громаді Львівщини щоденно звітуватимуть про використання зібраної допомоги військовим

|

Над Штабом зі збору та відправлення гуманітарної допомоги для військовиків – учасників антитерористичної операції (АТО), створеного при Координаційній раді (м. Львів, вул. Винниченка, 16), буде розміщено інформаційне пано з біжучою стрічкою, на якому щоденно висвітлюватимуться дані про зібрану українським військовим допомогу.

Про це вчора, 18 червня, на засіданні Координаційної ради обговорили представники громадських організацій та громадські активісти, які взяли участь у цьому обговоренні, поінформувала Львівський портал прес-служба ЛОР.

Така звітність, зауважили учасники засідання, необхідна для отримання громадськістю повної інформації про надану учасникам АТО допомогу, а також про інші потреби військових.

За словами голови Львівської обласної ради Петра Колодія, люди, які надають допомогу, повинні знати, куди в подальшому була передана їхня допомога, тобто – хто є споживачем цієї допомоги. «Звісно, багато людей самоорганізувалися ще раніше та почали збирати і передавати допомогу, якої потребують військові. Одначе, є чимало інших людей, які хочуть допомогти нашій армії, але просто не знають, куди їм цю допомогу передати. Більше того, саму ж процедуру прийому та видачі допомоги військовим контролюватимуть безпосередньо представники громадських організацій та громадські діячі», – сказав очільник обласної ради.

Зауважимо, що у Штабі постійно оновлюватиметься список речей, яких власне потребують військові.

Нагадаємо, 16 червня 2014 року на засіданні Координаційної ради за участю представників громадських організацій та громадських діячів, які брали активну участь у роботі Координаційної ради, починаючи від листопада минулого року, було ухвалено рішення про початок роботи Штабу зі збору та відправлення гуманітарної допомоги для військовиків – учасників антитерористичної операції.

Штаб розташовуватиметься за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 16. Контактні телефони: 0934369842, 0669247562, 0982329529.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *