ОСТАННІ НОВИНИ

Голову профспілок Львівщини пропонують обрати очільником профспілок всієї України

|

Кандидатуру голови Об`єднання профспілок Львівщини Романа Дацька пропонують на посаду голови Федерації профспілок України. Відповідне звернення та лист-підтримку підписали народні депутати України до представників з’їзду Федерації профспілок України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Народного депутата України Ігоря Васюника.

«Роман Михайлович має 28-річний досвід роботи у профспілкових організаціях. Будучи головою Об`єднання профспілок Львівщини показав себе як фаховий керівник, який добре володіє питаннями соціально-економічного захисту, організаційної, фінансової та господарської діяльності. У нелегкі для держави часи Роман Михайлович завжди займав тверду громадянську позицію. Брав активну участь у Помаранчевій революції (2004 р.) та Революції Гідності (2013-2014 рр.).

Вважаємо, що Роман Дацько є одним з тих, хто здатен впроваджувати необхідні та ефективні зміни в системі ФПУ. Тому рекомендуємо його кандидату на голову Федерації профспілок України», – йдеться у листі до представників Федерації профспілок України.

Лист підписали народні депутати України: Ігор Васюник, Михайло Хміль, Ярослав Дубневич, Валерій Пацкан, Лідія Котеляк, Роман Чернега, Роман Ілик, Степан Курпіль, Микола Княжицький, Олександр Мирний, Ігор Янків, Лентій Мартинюк, Юрій Бублик, Едуард Леонов, Ігор Кривецький.

Вибори нового голови Федерації профспілок України відбудуться 26 червня цього року на з’їзді ФПУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *