ОСТАННІ НОВИНИ

Заміна інженерних мереж на вул.Куліша триватиме до 4 липня

|

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, роботи з заміни інженерних мереж на вул.Куліша продовжили до 4 липня. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«На цій вулиці прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані. Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити. Відтак, під час капремонту вулиці ми прокладемо новий водогін вздовж Куліша від Шпитальної до Зернової, замінимо усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудуємо близько 30 колодязів. Роботи будуть проводитися на глибині 6 метрів», – розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, частину вул.Куліша на ділянці від Шпитальної до вул.Зернової закрили на ремонт 4 травня . Планувалось, що ремонт інженерних мереж тут триватиме до 18 червня.

На час ремонту вул.Куліша автобуси курсують по пр.Чорновола, поворот на вул.Городоцьку здійснюють на перехресті пр.Свободи та вул.Городоцької. Тролейбус №13 зараз курсує у звичному режимі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *