ОСТАННІ НОВИНИ

Дрібні шавки вчинили напад – Ляшко

|

Народний депутат Олег Ляшко прокоментував вчорашній напад на нього, під час якого нардеп був облитий зеленкою. Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Зі мною все гаразд. Не хвилюйтесь, друзі. Є важливіші для держави питання, ніж жалюгідна провокація проти мене. Дрібні шавки вчинили напад, обливши мене та моїх помічників зеленкою. І що?.. Клінічні ідіоти. Вони що, всерйоз думають налякати мене після всього пережитого, особливо за останні місяці, такою хернею? Навпаки – розсмішили мене. Ці придурки зробили провокацію на замовлення тих, хто мене боїться. 
Бачите, які “сміливці”! У спокійному і безпечному Львові напали на народного депутата. Це замість того, щоб, як я, їхати на Схід і Південь боротися із диверсантами.
До речі, зверніть увагу, напад вчинено на Високому Замку – місці малолюдному. А якби ці дебіли кинулись на мене у місці, де людей багато – певен, львів`яни розірвали б їх на шматки.
Хто замовник – мені, кажучи відверто, наплювати, ворогів багато. Правда, що з ними зроблять невідомі прихильники Радикальної партії, я не знаю. Я їм не заздрю…», – написав О.Ляшко.

Нагадаємо, вчора о 21 40, біля Львівського обласного телебачення, куди на програму прибув народний депутат Олег Ляшко його зустріли більше сотні людей, переважно молодого віку.

Спершу пролунали вигуки «Слава Україні!», на які Ляшко радо відповів, очевидно, сподіваючись, що то зібралися його прихильники. Однак після того почали лунати вигуки «ганьба», «зрадник», а один з молодих людей бризнув на Ляшка зеленкою, обливши йому голову. 

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *