ОСТАННІ НОВИНИ

Як Ляшка у Львові обливали зеленкою (відео)

|

Сьогодні ввечері, о 21 40, біля Львівського обласного телебачення, куди на програму прибув народний депутат Олег Ляшко його зустріли більше сотні людей, переважно молодого віку. Про це інформує кореспондент Львівського порталу з посиланням на Погляд.

Спершу пролунали вигуки «Слава Україні!», на які Ляшко радо відповів, очевидно, сподіваючись, що то зібралися його прихильники. Однак після того почали лунати вигуки «ганьба», «зрадник», а один з молодих людей бризнув на Ляшка зеленкою, обливши йому голову.

Охорона моментально евакуювала народного депутата на територію обласного телебачення. Однак натовп не розходився, а продовжував скандувати: «Ляшко, вийди до на роду!».

Молоді люди, які зібралися біля телебачення пояснили, що своїм протестом хотіли висловити негативне ставлення до постійного піару Олега Ляшка на темі армії. «Більшість тут присутніх були на Майдані. Наші знайомі помирають на сході, натомість на телебаченні ми постійно бачимо героя Ляшка. А нині він вирішив повчити жити і боротися львів’ян», – сказав один з учасників протесту.

Згодом на сайті телеканалу ZIK з’явилося відео облитого зеленкою Ляшка. Саме на цей канал, який орендує площі у Львівської обласної телерадіокомпанії йшов народний депутат, коли на нього напали протестувальники.

Після того, як Ляшко сховався у будівлі телебачення, активісти вирішили взяти приміщення штурмом. Вони здолали зовнішній паркан. Однак охоронці стримали оборону. 

Після інциденту Ляшко першим ділом звинуватив у провокації ВО «Свободу».

Натомість йому одразу заперечив присутній на тій же програмі народний депутат від цієї партії Маркіян Лопачак, який відмежував партію від конфлікту. 

 Фото: telegraf.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *