ОСТАННІ НОВИНИ

«Atlasjet Ukraine» пролетіла повз міжнародні рейси

|

«Atlasjet Ukraine» нарешті отримала свої перші напрямки польотів. Авіаперевізник, який базується у Львові та Борисполі, поєднає Київ із 11-ма містами України. Однак Львів отримав сполучення лише із столицею, а міжнародних рейсів авіакомпанії взагалі не затверджено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

«У внутрішньому сполученні виконувати польоти за 11 повітряними лініями отримала право авіакомпанія «Атласджет Україна» – з Києва до Львова, Одеси, Дніпропетровська, Запоріжжя, Тернополя, Харкова, Херсона, Чернівців, Донецька, Луганська та Сімферополя», – йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, новостворену українську авіакомпанію «Atlasjet Ukraine», яка є «дочкою» турецької компанії «Atlasjet Airlines», презентували у Львові на початку квітня. Авіакомпанія активно готувалась, ще в травні виконувати внутрішні та міжнародні рейси.

Раніше у коментарі «Львівському порталу» генеральний директор авіакомпанії «Atlasjet Ukraine» Сергій Підгородецький висловлював сподівання, що зі Львова виконуватимуть близько 7 рейсів в тиждень. Окрім внутрішнього вони розраховували й на міжнародне сполучення.

Фото: Spotters.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *