ОСТАННІ НОВИНИ

Через ситуацію в країні скасували фестиваль Leopolis Grand Prix

|

Події на Сході України спонукали організаторів прийняти рішення – відмовитися від проведення фестивалю цього року. Керівництво фестивалю зазначило, що також прийнято рішення про фінансову допомогу українським військовим за рахунок коштів на проведення фестивалю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

“Змушені повідомити, що тривожні події на Сході України спонукали нас прийняти непросте та важливе в сучасних обставинах рішення – оргкомітет фестивалю Leopolis Grang Prix вирішив цього року відмовитися від проведення фестивалю”, -розповідають організатори.

Частина коштів, які повинні бути витрачені на проведення фестивалю, піде на купівлю обмундирування для українських військових, що їдуть воювати на Схід. Окрім того, у суботу, 27 червня, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки – таким чином кожен охочий зможе додатково долучитися до допомоги нашим військовим.

Організатори закликають автолюбителів та автомобільні клуби, які мали приїхати на фестиваль, підтримати їхню ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *