ОСТАННІ НОВИНИ

До смертельної ДТП під Львовом причетний родич високопоставленого міліціонера? (відео)

|

До смертельної ДТП під Львовом може бути причетний родич екс-начальника Львівського міського управління міліції Михайла Курочки. Про це Львівському порталу повідомили очевидці ДТП.

Інформацію про причетність родича колишнього начальника перевіряють.

Водночас за повідомленням громадської організації «Варта 1», після ДТП двоє пасажирів з Pajero, яке стало винуватцем ДТП, утекли, інших двох (включаючи водія Пелиха Петра Романовича) – впіймали мешканці Рясне Руської.

За розповідями свідків, водій Pajero перебував у стані алкогольного сп’яніння, хамив і не приховував, що він постарається зам’яти справу.

Нагадаємо, що за інформацією прес-служби управління ДАІ у Львівській області, вчора на Львівщині водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу та скоїв потрійну ДТП. У результаті аварії одна людина загинула, ще двоє – отримали тілесні ушкодження.

Подія сталася, близько 22.20 години на автодорозі «Львів-Краковець».

 

За попередніми даними, керманич автомобіля «Mitsubishi Pajero Wagon», 32-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху та, здійснюючи обгін, виїхав на зустрічну смугу. Як наслідок, позашляховик зіткнувся з автомобілем марки «ВАЗ», а після цього – з легковиком «Renault Laguna».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув водій «ВАЗу», 18-річний житель Яворівського району.

Ще двоє пасажирів цього автомобіля зазнали поранень. Серед потерпілих – 16-річна дівчина, у якої діагностували закритий перелом стегна та струс головного мозку. Також травмувався 18-річний житель Яворівщини. У юнака – забої та синці. Після надання необхідної допомоги, постраждалого відпустили додому.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини ДТП, триває розслідування.

Фото: прес-служби Варта1
Відео: tvzikua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *