ОСТАННІ НОВИНИ

За добу бойовики обстріляли 5 блокпостів - Селезньов

|

Протягом останньої доби було здійснено 5 обстрілів блокпостів, на яких несуть чергування українські силовики. Про це повідомив керівник медіацентру АТО Владислав Селезньов на своїй сторінці в мережі Facebook.

“Протягом минулої доби сили АТО продовжували виконувати визначені завдання з охорони та оборони державного кордону, звуження кільця блокування населених пунктів та районів, підконтрольних бойовикам. В свою чергу бойовики активізували свої дії, намагаючись перешкоджати силам АТО виконувати визначені завдання”, – повідомляє він.

За словами Владислава Селезньова внаслідок бойових зіткнень, що відбулись в районі н.п. Щастя, протягом кількох годин тривав бій. На допомогу українському підрозділу, який попав у засідку, прийшла бронегрупа. «Спільними зусиллями українські військовослужбовці вступили в бій. За попередніми оцінками вбито та поранено понад 30 бойовиків”, – стверджує В.Селезньов.

За його даними, “протягом доби було здійснено 5 обстрілів блокпостів, на яких несуть чергування українські силовики”.

“В той же час для вогневого ураження позицій бойовиків використовувались визначені сили та засоби. Внаслідок превентивних дій сил, задіяних в АТО, позиції бойовиків були знищені”, – запевняє керівник медіацентру АТО.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *