ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські програмісти створили розумний годинник

|

Львівські програмісти, які розробили розумний годинник LaMetric, запустили всесвітню спільнокошт кампанію на площадці Kickstarter. Подія такого масштабу відбувається у Львові вперше. Годинник LaMetric створений  учасниками невеликого львівського технологічного стартапу Smart Atoms.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

LaMetric – це перший розумний настільний годинник, який, окрім години, може показувати новини, температуру, важливі дати, і будь-які інші оповіщення, необхідні для життя та бізнесу. Він допоможе швидко зрозуміти та відреагувати на те, що відбувається в тій чи іншій сфері діяльності.

«Наша розробка ще раз підкреслює, що Львів – це не лише центр технологічного аутсорсингу, а місто, яке робить кроки у створенні технологічних продуктів та гаджетів, яке розвиває наукоємне виробництво», – розповів засновник Smart Atoms Назар Білоус.

За словами Назара Білоуса, у команді розробників розумного годинника працюють інженери, які робили сенсорну панель управління для нового низькопідлогового трамваю «ЕлектронТранс».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *