ОСТАННІ НОВИНИ

Військовим АТО видали зброю 70-80-х років

|

Зброї у бійців АТО дуже багато, але вона взірця 70-80-х років минулого століття. Про це під час відеомосту між Львовом і Дніпропетровськом, який організував Львівський прес-клуб, повідомив підполковник Володимир Скоростецький, офіцер Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, передає кореспондент Львівського порталу.

«А для автомата Калашникова потрібен коліматорний приціл, гаджети, які є на озброєнні у терористів-сепаратистів, щоб зробити роботу військовослужбовця в бою більш інтенсивною», – наголосив В.Скоростецький.

Заступник військового комісара з роботи з особовим складом та громадськістю Дніпропетровського обласного військового комісаріату Сергій Полуциган підтвердив, що

зброєю бійці забезпечені. Натомість проблему становлять засоби індивідуального захисту, харчування.

Володимир Скоростецький пояснив, що останні міністри оборони Лєбєдєв і Соломатін забезпечували військові частини за рахунок приватних структур. Тобто були скасовані власні військові «харчові» підрозділи. Тепер ці служби доводиться відновлювати. Він зазначив, що добова грошова норма на харчування одного призовника становить 40 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *