ОСТАННІ НОВИНИ

Колодій продовжує керувати без заступника

|

Депутати Львівської обласної ради вирішили сьогодні позасідати без обідньої перерви, але всього півдня. Щоправда за чотири години активної роботи депутати розглянули лише половину питань із порядку денного – 15 із 31, інформує кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, депутати заслухали інформацію головного управління Державної казначейської служби у Львівській області щодо проблемних питань проведення органами Казначейства касових видатків обласного та місцевих бюджетів; інформацію щодо стану фінансування виконання робіт на дорожніх об’єктах області. Також депутати затвердили Програму матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» на 2014 рік; Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівщини, на 2014 рік, та інші.

Поза увагою депутатів залишились такі питання як звернення до Кабміну щодо вжиття заходів з метою недопущення ліквідації Бориславської експедиції Прикарпатського УБР ПАТ «Укрнафта», звернення до в.о. Міністра оборони України щодо надання статусу учасника бойових дій усім мобілізованим солдатам та офіцерам, котрі знаходяться на території Луганської та Донецької областей та інші питання. А головне, на сьогоднішньому пленарному засіданні депутати мали розглянути питання про обрання першого заступника голови Львівської обласної ради, яке постійно переноситься.

Як писав раніше Львівський портал, першим заступником голови Львівської облради був Василь Пісний, якого звільнили із посади 2 березня цього року. Оскільки його призначили начальником департаменту боротьби з економічними злочинами МВС України. З того часу П.Колодій залишається без заступника. Затягування цього питання, як передає кореспондент Львівського порталу, відбувається через неузгодження між депутатами фракції «Батьківщина» щодо кандидатури на цю посаду.

Окрім того, під час сьогоднішньої сесії мав відзвітувати про свою роботу у 2013 році й голова Львівської обласної ради. Однак пропрацювавши до 14 год і розглянувши лише половину питань з порядку денного, депутати вирішили вдруге перенести засідання сесії на наступний раз.

Як оголосив голова ЛОР Петро Колодій, третє пленарне засідання 30 сесії Львівської облради відбудеться аж 8 липня.

 

 Фото: Львівський портал 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *