ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини визначилися з порядком денним чергової сесії

|

Відбулося передсесійне засідання голів депутатських фракцій Львівської обласної ради. На засіданні, яке провів голова обласної ради Петро Колодій, депутати обговорили питання щодо формування порядку денного на ІІ пленарне засідання чергової ХХХ сесії обласної ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Зокрема, депутати визначили, що вже завтра заслухають інформацію Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області щодо проблемних питань проведення органами Державної казначейської служби касових видатків обласного та місцевих бюджетів та про інформацію щодо стану фінансування, проведення касових видатків та виконання робіт на об`єктах дорожнього господарства державної та комунальної форми власності Львівської області.

Водночас обласні обранці хочуть почути інформацію прокурора Львівської області і начальника ГУ МВС України у Львівській області щодо стану законності та дотримання прав і свобод громадян у частині виконання вимог Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» на території Львівської області.

Серед низки інших питань, які завтра винесуть на розгляд депутатів, є: проект рішення «Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокований на території Львівської області, на 2014 рік; проект рішення «Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» на 2014 рік; проект рішення «Про внесення змін до Переліку завдань, заходів та показників Програми «Розвиток сімейної медицини та її профілактичної спрямованості на 2012-2014 роки», які підлягають фінансуванню з обласного бюджету у 2014 році».

Також на засіданні сесії буде зачитано низку звернень, у тому числі – до Верховної Ради України, до Міністерства освіти і науки України та до Кабінету Міністрів України.     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *