ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала найманця з РФ, який воював на Донбасі (фото, відео)

|

Під час проведення АТО в Краматорську на Донеччині працівники СБУ спільно із військовослужбовцями Збройних сил затримали 5 бойовиків незаконного збройного формування, що обстрілювали силовиків. Про це «Коментарям» повідомили в прес-центрі СБУ.

 

«Один із затриманих – 21-річний громадянин Російської Федерації, колишній курсант Краснодарського вищого військового авіаційного училища Микола Крилов, розповів, що прибув на схід України «заробити гроші», – повідомили у спецслужбі.

За словами наймита, він, побачивши в Інтернеті рекламу про набір добровольців для участі у бойових діях на боці терористичної організації «ДНР», приїхав до Слов´янська. За «роботу» координатори обіцяли йому грошову винагороду – $1 тисячу на день.

Під час затримання у Крилова вилучено стрілецьку зброю, 7 тисяч гривень і, так звану, «льотну книжку» – персональний звітний документ обліку підготовки пілота.

Тривають досудові слідчі дії.

Як повідомляли «Коментарі», раніше працівники СБУ затримали в Харкові 30-річного городянина, який вербував найманців для участі в бойових діях на боці сепаратистів на сході України.

 

Джерело фото: mil.gov.ua


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *