У центрі Львова з важкою торбою затримали серійного «домушника»

|

У Галицькому районі Львова під час патрулювання працівники міліції помітили невідомого чоловіка, який ніс важкі сумки. На запитання правоохоронців, хто він і що несе, чоловік нічого відповісти не зміг. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що затриманий мав при собі ноутбук, системний блок, монітор, фотоапарат і коробку з ювелірними прикрасами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського міського управління міліції.

Тим часом на лінію «102» надійшло повідомлення  про те, що в центрі Львова по вул. Шпитальній було скоєно квартирну крадіжку. Перелік речей, що зникли, збігався з вмістом сумок підозрілого чоловіка.

Зловмисником виявився 41-річний безробітний львів’янин. Чоловіка неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за скоєння квартирних крадіжок.

Слідство встановило причетність його до ще трьох квартирних крадіжок у Львові. Під час санкціонованого обшуку помешкання затриманого вилучено два пістолети ERMA. Згідно з висновком експертизи, один з них пневматичний, інший – перероблений під бойову зброю.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за статтею 185 кримінального кодексу України (крадіжка) та 263 кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю), матеріали передано до суду.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *